Libertas Dubrovnik | 13.02.2017. – GODIŠNJE KARTE
1057
single,single-post,postid-1057,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

13.02.2017. – GODIŠNJE KARTE

13 velj. 13.02.2017. – GODIŠNJE KARTE

  1. Obavještavamo korisnike godišnjih subvencioniranih karata, odnosno sve osobe starije od 65. godina da ćemo s danom 14. veljače godine započeti s produživanjem istih.

Produživanje će se vršiti na svim prodajnim mjestima Libertas-a d.o.o. (stanica Grawe, Pile, Petka, Lapad i Mokošica)

Svi korisnici su dužni prilikom izdavanja/produživanja subvencioniranih karata predočiti osobnu iskaznicu kojem se dokazuje starosna dob i prebivalište u Gradu Dubrovniku.

  1. Jednako tako ćemo s danom 14. veljače 2017. godine započeti s produživanjem godišnjih subvencioniranih karata za korisnike Mjera socijalnog programa Grada Dubrovnika odnosno karata za sljedeće korisnike:

(članove udruga osoba s invaliditetom i udruga djece s teškoćama u razvoju ako pravo na  troškove prijevoza ne ostvaruju po drugoj osnovi, višestruke dobrovoljne darivatelje krvi, volontere  socijalno-humanitarnih udruga, članove obitelji poginulih branitelja i poginulih  civila  Domovinskog rata, hrvatske ratne vojne invalide i civilne invalide rata itd.)

Izdavanje i produživanje karata (red. br. 2.) vršiti će se na temelju ovjerenih popisa od strane Grada Dubrovnika, odnosno nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo i to samo na prodajnom mjestu (stanica Grawe). Dakle, prilikom produživanja karte potrebno je imati osobnu iskaznicu te biti evidentiran na ovjerenom popisu.