Prodajna mjesta

Obavijest korisnicima - Kreće produživanje godišnjih abonamenata

 

Obavještavaju se osobe starije od 65. godine života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika   kao i svi ostali korisnici koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2023.godinu kako će se od dana 10. veljače 2023. godine započeti sa produživanjem povlaštenih godišnjih karata za javni gradski prijevoz putnika za 2023. godinu.

 

  1. godišnje karte za osobe starije od 65. godina života (plavi pokazi) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima (šalterima) Libertas-a d.o.o.
  2. Isključivo temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, moći će se na svim prodajnim mjestima produžiti godišnje karte za:

   članove raznih udruga osoba s invaliditetom,

   članove udruga koje se bave socijalno-humanitarnom djelatnošću,

   članove uže obitelji poginulih branitelja i civila iz Domovinskog rata,

   vojne i civilne invalide iz Domovinskog rata,

   dobrovoljne darivatelje krvi,

   volontere u socijalno humanitarnim udrugama itd.

Svi korisnici su dužni prilikom ostvarivanja prava na povlaštenu kartu predočiti ovlaštenoj osobi (službeniku/ci) osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika.

Navedene godišnje karte su besplatne za korisnike (obvezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje od korisnika sukladno Cjeniku usluga u iznosu od 2,65 EUR ili 20,00 HRK.

icon calendar 10.02.2023.